Demà és festa

Ben guanyada aquesta festa de demà. Em fan mal totes les parts del meu cos, quin cansament. He estat hores enganxant fulles i carbasses al passadís. Aquesta vegada hem montat taller de guarniment de passadís i de panellets. A mi m’ha tocat el guarniment amb el que els nens i les nenes han preparat. Només he parat una estoneta per dinar i fer petar la xerrada amb els companys i les companyes.

Quan les mares i els pares han acabat de recollir-los m’he quedat mirant la seva trobada de Castanyada. Ha estat un moment agradable, em sentia a gust al mig. No era el centre d’atenció i podia mirar amb tranquilitat.

Quan he agafat el camí de casa m’hagués agradat portar els peus a sobre, quin mal que em feien, i em fan.

Observo que ja no hi ha campanya electoral cridant-me l’atenció a la publicitat que aquí patim mentres escribim l’article. En Raimon, ja m’agrada a mí, ja.

[@more@]Al vent,
la cara al vent,
el cor al vent,
les mans al vent,
els ulls al vent,
al vent del món.

I tots,
tots plens de nit,
buscant la llum,
buscant la pau,
buscant a déu,
al vent del món.

La vida ens dóna penes,
ja el nàixer és un gran plor:
la vida pot ser eixe plor;
però nosaltres

al vent,
la cara al vent,
el cor al vent,
les mans al vent,
els ulls al vent,
al vent del món.

I tots,
tots plens de nit,
buscant la llum,
buscant la pau,
buscant a déu,
al vent del món.

(1959)

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Demà és festa

 1. dan diu:

  Als mestres, aquestes festes us deuen deixar reventats.
  Disfruta de dema!

 2. Ricardo diu:

  Qu’ina canço…
  Tots plens de nit… Tinc el pels de punta!
  Una abraçada!

Els comentaris estan tancats.